Squashsuppe

(4 personer)

2 løg
2 fed hvidløg
3 halvstore squash
5 kartofler
2 tsk. olie
1 tsk karry
2 bouillonterninger
2 spsk hvedemel(kan udelades)
3 dl vand (evt. mere efter behag)
100 g hytteost

Tilberedning

1. Svits groft ituskårne løg, hvidløg og squash i olie med karryen.
2. Tilsæt mel, skrællede kartofler, vand og bouillonterninger.
3. Kog til alt er mørt.
4. Tilsæt hytteosten og blend det hele.

Server med groft brød til.

Energi
Pr. 100 g: 192 kJ / 46 kcal. · Pr. portion: 739 kJ / 176 kcal.
Protein: 20 % · Kulhydrat: 57 % · Fedt: 23 % (4 g pr. portion; 1,2 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂