Skinke med to slags salat

(6 personer)

1 kg skinke

Salat 1
1 kg små kogte, pillede kartofler
3 dl kvark
1 tsk karry
1 bdt. hakket dild
salt, peber

Salat 2
1kg revne gulerødder
3 appelsiner i små terninger
½ dl appelsinsaft
1 dl rosiner

Tilberedning

1. Kog skinken i vand ca. ½ time.
2. Sluk og lad den trække i vandet mindst 1/2 time.
3. Rør kvark med krydderier og dild, og vend kartofler heri.
4. Bland gulerødderne med rosiner og små appelsinstykker.
5. Vend appelsinsaft i.
6. Rist solsikkekernerne på en tør pande og drys dem over.
7. Skær skinken i tynde skiver og server med de to slags tilbehør.

Energi
Pr. 100 g: 427 kJ / 102 kcal.
Protein: 27 % · Kulhydrat: 38 % · Fedt: 36 % (25 g pr. portion; 4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂