Pastagratin

(4 personer)

125 g bladselleri i skiver
200 g rensede champignoner iskiver
300 g pastaskruer
2 ½ dl skummetmælk
2 dl letmælk
2 spsk. majsstivelse
1 tsk krydderurtemix
revet mager ost
salt, peber

Tilberedning

1. Forvarm ovnen til 175 grader.
2. Kog pastaen.
3. Svits bladselleri og champignoner på en tør slip-let pande under omrøring.
4. Når det meste af væden er fordampet, tag panden af blusset og rør pasta i.
5. Bland de to slags mælk med krydderurtemix og varm op under omrøring.
6. Jævn med majsstivelsen udrørt i lidt koldt vand og kog op under omrøring.
7. Smag til med salt og peber.
8. Bland sovsen med pastablandingen og kom det hele i et smurt ildfast fad. Drys osten over og bag retten ved 200 grader i ½ time.

Energi
Pr. 100 g: 301 kJ / 72 kcal. · Pr. portion: 858 kJ / 204 kcal. Protein:
26 % · Kulhydrat: 61 % · Fedt: 13 % (3 g pr. portion; 1 g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂