Pasta med grønsager

(4 personer)

1 løg
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
4 store flåede tomater
1 courgette
citronsaft af en ubehandlet citron
peber og salt
frisk basilikum
revet mager ost
tomatjuice
250 g pastarør

Tilberedning

1. Hak løg og hvidløg.
2. Skær peberfrugt, tomater og courgette i centimetertykke tern.
3. Skær citronskallen i meget tynde skiver.
4. Svits løg, hvidløg og citronskal på en slip-let pande.
5. Tilsæt grønsagerne og tomatjuice og lad det simre i ca.10 min.
6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
7. Kog pastaen og si vandet fra.
8. Vend grønsagerne i pastaen.
9. Drys med frisk basilikum og ost.

Energi
Pr. 100 g: 238 kJ / 57 kcal. · Pr. portion: 482 kJ / 115 kcal.
Protein: 33 % · Kulhydrat: 39 % · Fedt: 29 % (4 g pr. portion; 1,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂