Lakseforret

(6 personer)

600 g fersk laks
1 dl hvidvin
300 g fromage frais
1 glas rød kaviar
1 glas grønne asparges
1 citron
salt, peber

Tilberedning

1. Kom salt og peber på laksen damp den ca. 5 min. i hvidvin. Lad den køle af.
2. Lav en sovs af fromage frais, smagt til med salt, peber og citron.
3. Vend forsigtigt et glas rød kaviar i sovsen.
4. Anret laksen portionsvis på 6 tallerkner, og hæld sovsen over.
5. Pynt med små grønne aspargesstykker.

Energi
Pr. 100 g: 496 kJ / 118 kcal. · Pr. portion: 1023 kJ / 243 kcal.
Protein: 49 % · Kulhydrat: 4 % · Fedt: 46 % (12 g pr. portion; 6 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂