Kartoffellasagne

(4 personer)

500 g hakket oksekød
10 store kartofler
2 løg
1 dåse chilitomater
6 porrer
½ bæger fromage frais

Tilberedning

1. Steg løgene i en skefuld olie på en varm pande. Kom lidt
vand ved (det gør løgene bløde), og steg så oksekødet
sammen med løgene.
2. Krydr med salt, peber og hvidløgspeber (eller hvidløg)
3. Hæld stegepandens indhold i et ildfast fad.
4. Rens og snit porrerne i ringe, og bred dem ud over kød- og
løgblandingen.
5. Sæt nogle skefulde fromage frais på.
6. Krydr med salt og peber.
7. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg
skiverne lagvis oven på fromage frais’en, og fordel en dåse
chilitomater ud over kartoffellaget.
8. Krydr igen med salt og peber.
9. Bag retten i ovnen 200 grader i 1½ time.

Tips: Server lasagnen med salat og/eller flûtes.

Energi
Pr. 100 g: 456 kJ / 108 kcal. · Pr. portion: 1905 kJ / 453 kcal.
Protein: 32 % · Kulhydrat: 28 % · Fedt: 40 % (20 g pr. portion; 4,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂