(2 personer)
6 mellemstore kartofler
1 spsk krydderier efter smag
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
2 æggehvider
Tilberedning
1. Vask kartoflerne grundigt og skær dem i både.
2. Bland krydderierne i en plastpose.
3. Dyp kartoffelbådene i æggehvide, kom dem i posen med krydderierblandingen og ryst posen.
4. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 225 C° i en forvarmet ovn ca. 35 minutter, til de har taget farve og er sprøde.
Tips: Prøv med Provence Krydderi, timian, oregano, estragon eller andre tørrede krydderurter, der er masser af muligheder.
Energi
Pr. 100 g: 332 kJ / 79 kcal. · Pr. portion: 580 kJ / 138 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 81 % · Fedt: 3 % (0,5 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂