Kalkunfrikadeller med soltørrede tomater

(4 personer)

½ kg hakket kalkunkød
2 mellemstore hakkede løg
2 store fed finthakket hvidløg
1 tsk salt og 1 tsk peber
1 – 1½ dl apollinaris
60 g mel (1 dl)
5 fintskårne soltørrede tomater
5 – 7 fed marinerede hvidløg
1 æg

Tilberedning

1. Kom ½ kg hakket kalkunkød i en røreskål, tilsæt løg,
tomater, mel og apollonaris, mens der røres.
2. Lad farsen hvile køligt i 1/2 time.
3. Steg frikadellerne på en slip-let pande ca. 10 min på hver
side.

Energi
Pr. 100 g: 429 kJ / 102 kcal. · Pr. portion: 975 kJ / 232 kcal.
Protein: 55 % · Kulhydrat: 27 % · Fedt: 19 % (5 g pr. portion; 2,2 g
pr. 100 g)

Værdi: 🙂 🙂 🙂