(4 personer)
400 g hakket kalkunkød
1 savojkål
1 æg
¾ dl mel
2 dl mælk
1 rød peberfrugt
salt, peber og estragon
Tilberedning
1. Rør æg, mel og mælk i det hakkede kød.
2. Skær peberfrugten i små tern og tilsæt den sammen med krydderier.
3. Lad farsen hvile i køleskabet ca. ½ time.
4. Løsn bladene fra savoykålen og blanchér dem i letsaltet vand ca. 1 min.
5. Lad bladene dryppe af på et viskestykke, og skær den grove stilk fra.
6. Beregn to blade pr. person.
7. Læg farsen på bladene, og pak den ind.(brug evt. en tanstikker til at holde bladene sammen).
8. Steg dem i ovnen ved 180 grader ca. 20 min.
Energi
Pr. 100 g: 326 kJ / 78 kcal. · Pr. portion: 1051 kJ / 250 kcal.
Protein: 48 % · Kulhydrat: 34 % · Fedt: 18 % (5 g pr. portion; 1,6 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂