(2 personer)
320 g kalkunkød i strimler
Marinade
4 spsk soyasovs
2 spsk rødvinseddike
2 tsk revet ingefær
1 fed presset hvidløg
1 dl bouillon
750 g grønsager til wok (evt. en frostpose eller skær forskellige
grønsager i tynde skiver)
Tilberedning
1. Rør marinaden sammen og kom den i en plasticpose sammen med kødet.
2. Luk posen og lad kødet marinere i køleskabet i ca. en time.
3. Si marinaden fra men gem den.
4. Varm wok’en op og tilsæt bouillonen.
5. Svits kødet heri.
6. Når kødet er færdigt tilsæt grønsagerne, og gennemsteg det.
7. Tilsæt resten af ingredienserne og marinaden og lad det simre færdigt ca. 5-10 min.
8. Smag til med krydderier og servér.
Energi
Pr. 100 g: 233 kJ / 55 kcal. · Pr. portion: 1328 kJ / 316 kcal.
Protein: 52 % · Kulhydrat: 35 % · Fedt: 13 % (4 g pr. portion; 0,8 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂