(1-2 personer)
170 g svinemørbrad
125 g porrer
100 g selleri
100 g hvidkål
100 g kartofler
½ dl vand
2 kviste timian eller 1 tsk tørret
½ bdt. hakket persille
Tilberedning
1. Snit alle grønsagerne fint og svits dem i ca. 2 spsk bouillon.
2. Læg låg på og lad dem simre i ca. 5 min.
3. Tilsæt kødet, som er skåret i fine skiver, timian og ca. ½ dl vand.
4. Lad retten simre færdig i ca. 20 min.
5. Rør af og til i retten.
Drys med persille ved servering
Energi
Pr. 100 g: 292 kJ / 69 kcal. · Pr. portion: 942 kJ / 224 kcal.
Protein: 41 % · Kulhydrat: 42 % · Fedt: 17 % (4 g pr. portion; 1,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂