(2 personer)
blade af hvidkål
1 hakket løg
250 g hakkede svampe
1 groftrevet squash
1 dl kvark
1 æggeblomme
salt og peber
Tilberedning
1. Tag bladene af hvidkålen og blancher dem kort i letsaltet vand til de er møre.
2. Svits løg, svampe og squash på en tør slip-let pande.
3. Tag den af blusset og bland kvark og æggeblomme i.
4. Smag til med salt og peber.
5. Fordel farsen på bladene, læg først siderne over og rul så
bladene sammen.
6. Læg dem med samlingen nedad i et ildfast fad og damp dem i ovnen under låg i ca. 20 min. ved 200 grader.
Energi
Pr. 100 g: 190 kJ / 45 kcal. · Pr. portion: 787 kJ / 187 kcal.
Protein: 33 % · Kulhydrat: 40 % · Fedt: 27 % (5 g pr. portion; 1,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂