Gule ærter vegan

(4 personer)

2 dl tørrede, gule ærter
1 porre
1 l vand
400 g kartofler
150 g gulerod
150 g selleri
salt

Tilberedning

1. Udblød ærterne og kog dem møre.
2. Blend dem sammen med lidt vand.
3. Snit porren fint.
4. Skær kartoflerne i skiver og kom dem i en gryde med vand.
5. Skær gulerødder og selleri i terninger og kom dem i gryden,
når kartoflerne er møre.
6. Kog suppen endnu et par min. og tilsæt ærtemosen sammen
med porreringe.
7. Giv suppen et opkog og smag til.

Energi
Pr. 100 g: 800 kJ / 190 kcal. · Pr. portion: 2449 kJ / 583 kcal.
Protein: 21 % · Kulhydrat: 74 % · Fedt: 5 % (3 g pr. portion; 1 g pr.
100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂