Gratineret squash

(2 personer)

2 squash
200-400 g rejer
2 fed hvidløg
1 cm ingefær
5-6 cherry tomater
1 kopfuld hakkede krydderurter
4-8 skiver mager ost

Tilberedning

1. Skær squashene midt over på langs.
2. Læg dem i en bradepande, beklædt med bagepapir.
3. Steg rejerne sammen med hakket hvidløg, revet ingefær, halve tomater og hakkede krydder urter på en tør slip-let pande under omrøring i 5-7 min
4. Fordel rejerne oven på squashene, læg osteskiver ovenpå og drys med lidt tørret oregano.
5. Bag squasherne i en 150 grader varm ovn, til de er gyldne og osten smeltet.
6. Server dem med en stor portion salat.

Energi
Pr. 100 g: 367 kJ / 87 kcal. · Pr. portion: 1942 kJ / 462 kcal.
Protein: 57 % · Kulhydrat: 13 % · Fedt: 29 % (15 g pr. portion; 2,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂