(4 personer)
2 auberginer
Fyld
1 løg
aubergine indmad
50 g champignon
1 spsk hakket persille
2 spsk tomatpure
½ dl revet giabatta brød
salt, peber
revet, mager ost
Tilberedning
1. Vask auberginerne, halvér dem på langs og tag indmaden
ud og skær den i små stykker
2. Pil løget, hak det og svits det på en tør slip-let pande.
3. Tilsæt indmaden fra auberginerne og sauter dem sammen
med løget under omrøring.
4. Rens champignonerne og hak dem fint.
5. Rør champignon, persille, tomatpure og så meget
giabattakrumme at man får en lind fars.
6. Smag farsen til med salt og peber, og fyld den i de udhulede
auberginer
7. Læg auberginerne i et smurt ildfast fad.
8. Kom revet ost over.
9. Bag i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
Energi
Pr. 100 g: 237 kJ / 56 kcal. · Pr. portion: 794 kJ / 189 kcal.
Protein: 26 % · Kulhydrat: 55 % · Fedt: 19 % (4 g pr. portion; 1,2 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂