(4 personer)
4 courgetter
250 g tunfisk i vand
4 flåede og udkernede tomater
3 spsk mager reven ost
1 spsk hakkede mandler
3 spsk hakket bredbladet persille
3 spsk hakket basilikum
1 tsk hakkede timianblade
salt, peber
Tilberedning
1. Skær courgetterne over på langs og fjern kødet fra dem.
2. Hak kødet og bland det sammen med tun, hakkede tomater,
ost, hakkede mandler, persille, basilikum og timian.
3. Smag til med salt og peber.
4. Fyld massen i courgetterne, sæt dem i et ildfast fad og bag
dem i ovn ved 180 grader ½ time.
Energi
Pr. 100 g: 215 kJ / 51 kcal. · Pr. portion: 743 kJ / 177 kcal.
Protein: 54 % · Kulhydrat: 24 % · Fedt: 22 % (1,3 g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂