(4 personer)
kalkunfileter a 600 g
300 g Cheasy friskost
500 g frossen spinat
salt, peber
Tilberedning
1. Kom den optøede helbladede spinat i en gryde sammen med
osten.
2. Varm igennem, til osten er smeltet.
3. Smag til med salt og peber
4. Bank kødet ud til en stor flade, som ikke må knuses.
5. Skær en lomme i kalkunbrystet og kom ost-spinat blandingen i.
6. Rul kødet sammen til en roulade og rul bagepapir stramt
omkring og luk til i enderne.
7. Læg rullen i bradepanden og steg den i ovnen ved ca. 200
grader i ca. 40 min. Skal føles fast ved et let tryk.
8. Når den er færdigstegt lad den hvile i 10 min. Pak den ud og
skær den for og server evt. med en stor portion salat
Energi
Pr. 100 g: 362 kJ / 77 kcal. · Pr. portion: 1140 kJ / 271 kcal.
Protein: 67 % · Kulhydrat: 7 % · Fedt: 27 % (8 g pr. portion; 2,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂