(4 personer)
1 mango
1 papayafrugt
1 agurk
8 cocktailtomater
1 rød chili
2 rødløg
1 fed hvidløg
7 dl tomatjuice
1 kopfuld friske basilikumblade
salt, peber
Tilberedning
1. Skær mango, papaya og agurk i fine tern (fjern kernerne fra
agurken).
2. Hak rødløg og chili fint (fjern kernerne fra chilien).
3. Hak tomaterne, hvidløget og basilikumbladene fint.
4. Bland det hele i tomatjuicen, smag til med salt og peber.
5. Server den kold.
Tip: Gør suppen lidt mere eksotisk med topping af knuste
tørrede bananer og tørret kokosnød.
Energi
Pr. 100 g: 159 kJ / 38 kcal. · Pr. portion: 682 kJ / 162 kcal.
Protein: 9 % · Kulhydrat: 85 % · Fedt: 6 % (1 g pr. portion; 0,3 g pr.
100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂