(4 personer)
½ kg kikærter
2 løg
3-10 fed hvidløg
1 bundt persille
2 tsk spidskommen
2 tsk stødt koriander
¼ pakke gær
50g mel
salt, peber
Tilberedning
1. Læg kikærterne i blød i vand mindst 8 timer.
2. Hak de blødgjorte kikærter samt løg, hvidløg og persille
fint.
3. Udrør gæren i en kop lunkent vand og tilsæt den.
4. Kom melet i dejen og lad den hvile en times tid.
5. Form dejen i boller med en ske og sæt dem på bagepapir på
en bageplade.
6. Bag falaflerne i ovn ved 200 grader i ca. 30 min.
Energi
Pr. 100 g: 1311 kJ / 312 kcal. · Pr. portion: 2655 kJ / 632 kcal.
Protein: 20 % · Kulhydrat: 67 % · Fedt: 13 % (9 g pr. portion; 4,5 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂