(2 personer)
1 spidskål
150 g mager rygeost
2 tsk kommen
salt, peber
Tilberedning
1. Blancher spidskålen i kogende letsaltet vand.
2. Pil de yderste, store blade af i hele blade og snit resten fint.
3. Blancher den snittede kål, og lad den dryppe godt af.
4. Vend den snittede kål i rygeost smagt til med salt, peber og
kommen.
5. Fordel fyldet på de hele kålblade.
6. Fold bladene om fyldet og læg dem i et ildfast fad med
sammenføjningerne nedad.
7. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min..
Server fx med kogte ris til.
Energi
Pr. 100 g: 170 kJ / 40 kcal. · Pr. portion: 553 kJ / 132 kcal.
Protein: 45 % · Kulhydrat: 48 % · Fedt: 8 % (1 g pr. portion; 0,35 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂