(2 personer)
300 g nye kartofler i små
stykker
1 lille courgette i små stykker
3 forårsløg i tykke skiver
1 stor bøftomat i både
10 grofthakkede mandler
2 kviste timian
2 spsk citronsaft
presset hvidløg efter smag
salt og peber
Tilberedning
1. Fordel kartofler, grønsager, mandler og timian på de to
stykker bagepapir. Fordel citronsaft, presset hvidløg, salt og
peber over.
2. Luk bagepapiret tæt om grønsagerne og sæt pakkerne på en
bageplade.
3. Bag dem 40 min. ved 200 grader.
Server med en stor skål grøn salat.
Energi
Pr. 100 g: 281 kJ / 67 kcal. · Pr. portion: 1097 kJ / 261 kcal.
Protein: 13 % · Kulhydrat: 70 % · Fedt: 16 % (4 g pr. portion; 1,2 g
pr. 100 g)
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂