Champignonsovs

(4 personer)

250 g champignoner
1 løg
1 dl vand
2 dl letmælk
salt

Tilberedning

  1. Hak halvdelen af champignonerne.
  2. Riv løget fint.
  3. Svits løg og champignoner på en tør slip-let pande under
    omrøring, så de ikke branker.
  4. Tilsæt vand og letmælk og kog sovsen igennem.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Skær resten af champignonerne i halve, og kom dem på
    sovsen, lige før servering.

Energi
Pr. 100 g: 135 kJ / 32 kcal. · Pr. portion: 205 kJ / 48 kcal.
Protein: 32 % · Kulhydrat: 49 % · Fedt: 19 % (1 g pr. portion; 0,67 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂