(4 personer)
1 blomkål
8 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
2 røde peberfrugter
8 blade husblas
1 spsk tomatpure
Kalkunsalat
340 g kogt røget kalkun
½ frisé salat
3 dl A 38
salt, peber
Tilberedning
1. Del blomkålen i buketter.
2. Kog dem i letsaltet vand tilsat grøntsagsbouillonterningen
ca. 8 min.
3. Tag blomkålsbuketterne op og læg dem i en randform.
4. Befri de røde pebere for stilk og frøstol, og del dem
i små stykker og kog dem under låg i 10 min. i
blomkålsbouillonen.
5. Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré.
6. Vrid husblassen op og kom den i den kogende puré.
7. Rør til det er opløst. Smag til med salt og peber og hæld den
over blomkålen og stil den koldt til den er stivnet.
8. Snit kalkunkødet i tynde strimler, snit salaten og vend
begge dele i A 38.
9. Smag til med salt og peber.
Servér flute til.
Energi
Pr. 100 g: 208 kJ / 49 kcal. · Pr. portion: 944 kJ / 225 kcal.
Protein: 47 % · Kulhydrat: 30 % · Fedt: 23 % (6 g pr. portion; 1,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂