(4 personer)
200 g blomkål
100 g porre
25 g hakkede hasselnøddekerner
2 ½ dl kvark
3 blade husblas
salt
persille
Tilberedning
1. Hæld kvark i en skål (kvarken skal have stuetemperatur).
2. Riv den rå blomkål groft, snit porren fint og hak persillen.
3. Bland alle ingredienserne i kvarken og smag til med salt.
4. Udblød husblassen i rigeligt koldt vand.
5. Smelt husblassen i en skål over vandbad, med den væde der
hænger ved.
6. Hæld husblassen i kvarken i en tynd stråle under omrøring
7. Kom moussen i en form, og stil den køligt.
8. Når moussen er størknet, træk en kniv langs formens kant.
9. Vend moussen ud på et serveringsfad.
Server råkostsalat til.
Energi
Pr. 100 g: 307kJ / 73 kcal. · Pr. portion: 480 kJ / 114 kcal.
Protein: 36 % · Kulhydrat: 31 % · Fedt: 32 % (4 g pr. portion; 2,6 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂