(4 personer)
3 finthakkede skalotteløg (75 g)
1 fed finthakket hvidløg,
10 g finthakket frisk ingefær,
1 finthakket frisk chili,
2 tsk karry
2 blomkål (1 kg)
250 g skyllede røde linser,
5 dl grøntsagsjuice fortyndet i 3
dl vand
salt, peber
1 bdt frisk koriander
Tilberedning
1. Kom skalotteløg, hvidløg, ingefær og chili (renset for kerner)
i en gryde.
2. Tilsæt karry, blomkålsbuketter og skyllede linser.
3. Kom juicen ved og lad retten simre under låg, til blomkål og
linser er møre – ca. 10 minutter.
4. Smag til med salt og peber og vend grofthakkede
korianderblade i.
Server med ris eller kartofler.
Energi
Pr. 100 g: 277 kJ / 66 kcal. · Pr. portion: 1486 kJ / 354 kcal.
Protein: 27 % · Kulhydrat: 65 % · Fedt: 7 % (3 g pr. portion; 0,5 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂