(2 personer)
1 stor aubergine
2 spsk yoghurt naturel
1 spsk sesampasta
1-1½ spsk citronsaft
2 spsk hakket bredbladet persille
1 fed hvidløg
salt og peber
Pynt
2 tomater
bredbladet persille
Tilbehør
pitabrød
Tilberedning
1. Bag auberginen i ovnen ved 225 grader i ca. 30-40 minutter.
2. Lad den køle af og halvér den på langs.
3. Skrab kødet ud med en ske og kom det i en skål. Gem
skallerne.
4. Mos indmaden groft med en gaffel.
5. Pres hvidløget over, og tilsæt sesampastaen, yoghurt og
citronsaft.
6. Rør salaten sammen og smag til med salt og peber.
7. Lad salaten køle af og anret den i skallerne på en tallerken.
8. Pynt med tomatbåde og persille og servér.
Energi
Pr. 100 g: 179 kJ / 43 kcal. · Pr. portion: 466 kJ / 111 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 55 % · Fedt: 29 % (3 g pr. portion; 1,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂