(4 personer)
250 g pastarør
2 auberginer
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
2 spsk frisk hakket basilikum
100 g revet mager ost
salt og pebe
Tilberedning
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Skær auberginerne igennem på langs.
3. Grav kødet ud med en ske uden at beskadige skrallen.
4. Stil aubergineskallerne i et ildfast fad.
5. Skær auberginekødet i grove tern.
6. Hak løget, pres hvidløget og svits det på en tør slip-let
pande. Tilsæt auberginekødet og tomaterne og lad det simre
videre i 5 min.
7. Smag til med salt og peber, tilsæt den hakkede basilikum og
lad det simre yderligere 5 min.
8. Kog pastaen og si vandet fra.
9. Bland pastaen i de øvrige ingredienser og fyld
aubergineskallerne med blandingen. Drys osten over.
10. Bag auberginerne i ovnen ved 175 grader i 25 min.
Energi
Pr. 100 g: 227 kJ / 54 kcal. · Pr. portion: 947 kJ / 225 kcal.
Protein: 25 % · Kulhydrat: 60 % · Fedt: 15 % (4 g pr. portion; 0,9 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂