(4 personer)
8 æg
2 3/4 dl letmælk
1 spsk majsstivelse
1 tsk muskatnød
Fyld:
4 stk. gulerødder
1/2 stk. blomkål
250 g grønne bønner
Tilberedning
- Skær gulerødderne i julienne.
- Del blomkålet i buketter på størrelse med valnødder, snit blomkålsstilken i tynde skiver.
- Nip bønnerne.
- Blancher gulerødder, blomkål og bønner af flere omgange, til de næsten er møre, ca. 3 min.
- Pisk æggene sammen.
- Rør majsstivelsen ud i letmælken og pisk det i æggemassen.
- Pisk muskatnød, 1 tsk salt og 1/4 tsk hvid peber i.
- Beklæd et ovnfast fad med bagepapir.
- Læg fyldet lagvis i formet.
- Hæld æggemassen over.
- Dæk formen med folie og bag standen 1 time ved 210 grader i ovnen.
Energi
Pr. 100 g: 286 kJ / 68 kcal. · Pr. portion: 1378 kJ / 328 kcal.
Protein: 26% · Kulhydrat: 31% · Fedt: 43% (15 g pr. portion; 3,3 g pr. 100 g)
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂