Stuvet kål

(4 personer)

1 hvidkål
1 blomkål
1 l mælk eller sojamælk
meljævning
salt, peber

Tilberedning

1. Snit hvidkålen fint, pluk blomkålen i buketter og kom det i en gryde med ½ liter mælk. Tilsæt mere mælk efter den mængde sovs man ønsker.
2. Lad kålen simre under låg i ca. ½ time. Derefter jævnes stuvningen til ønsket konsistens med meljævning.
3. Smag til med salt og hvid peber.

Tip: Et lille drys revet muskatnød giver et ekstra pift.

Energi
Pr. 100 g: 171 kJ / 41 kcal. · Pr. portion: 1180 kJ / 281 kcal.
Protein: 23 % · Kulhydrat: 59 % · Fedt: 17 % (5 g pr. portion; 0,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂