Stuvede grønsager

(4 personer)

750 g grønsagerr (fx broccoli, squash, gulerødder, blomkål)
1-2 spsk mel
1 bdt dild
salt og hvid peber

Tilberedning

1. Kog grønsagerne knapt møre i letsaltet vand uden låg.
2. Si vandet fra grønsagerne over i en gryde.
3. Lav en jævning af mel og lidt grøntsagsvand.
4. Jævn grøntsagsvandet til passende konsistens og lad det koge ca. 5 min. under omrøring (for at fjerne evt. melsmag).
5. Vend grønsagerne i jævningen, smag til med salt og hvid peber og varm igennem.
6. Drys med hakket dild før servering.

Energi
Pr. 100 g: 149 kJ / 35 kcal. · Pr. portion: 771 kJ / 183 kcal.
Protein: 30 % · Kulhydrat: 59 % · Fedt: 11 % (2 g pr. portion; 0,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂