Pasta med spinat

(4 personer)

1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignoner
450 g frossen hel spinat
2 dl letmælk
150 g pasta
80 g revet mager ost
salt, peber

Tilberedning

1. Hak løg og hvidløg og svits dem kort på en tør slip-let
pande under omrøring.
2. Skær champignoner i kvarte og kom dem på panden. Svits
endnu i 5 min. og tilsæt optøet spinat.
3. Kom salt, peber og mælk i, og lad det koge igennem.
4. Jævn og smag til.
5. Kog pastaen og bland den med sovsen.
6. Server retten drysset med ost.

Energi
Pr. 100 g: 251 kJ / 60 kcal. · Pr. portion: 752 kJ / 179 kcal.
Protein: 31 % · Kulhydrat: 48 % · Fedt: 21 % (1,4 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂