Oksegryde med peberfrugter

(4 personer)

500 g oksekød i strimler eller tern
3 store løg
4 fed hvidløg
3 peberfrugter
1 dåse flåede tomater
3 spsk soyasovs
salt og peber

Tilberedning

1. Steg kødet i en slip-let gryde.
2. Krydr med salt og peber.
3. Tilsæt løg i halve skiver samt hakket hvidløg.
4. Svits det hele i ca. 5 min og tilsæt soyasovs og tomater.
5. Lad dette koge ca. 15 min, tilsæt peberfrugterne og kog yderligere i ca. 20-25 min indtil kødet er mørt.

Server løse ris samt flutes til.

Energi
Pr. 100 g: 402 kJ / 96 kcal. · Pr. portion: 1105 kJ / 263 kcal.
Protein: 44 % · Kulhydrat: 16 % · Fedt: 40 % (12 g pr. portion; 4,3 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂