Kiwisalat

(2 personer)

250 g æbler
1 dl friskpresset appelsinsaft
1-2 bananer
2 kiwifrugter
30 g frisk kokos i små terninger
1 dl friske blåbær

Tilberedning

1. Skær æblerne i tynde både, fjern kernehuset og vend dem straks i appelsinsaften så de ikke bliver mørke.
2. Skræl bananerne, og skær dem i skiver.
3. Skræl kiwifrugterne og skær dem i skiver.
4. Vend bananer og kiwi i appelsinsaften sammen med kokosterningerne.
5. Server salaten pyntet med blåbær.

Energi
Pr. 100 g: 342 kJ / 81 kcal. · Pr. portion: 1855 kJ / 442 kcal.
Protein: 5 % · Kulhydrat: 70 % · Fedt: 25 % (12 g pr. portion; 2,3 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂