Kartoffelsalat med picklesdressing

(4 personer)

1 kg små kogte kartofler i skiver
salatblade
200 g klar pickles i eddikelage
½ dl vand
½ dl kvark
1 lille bakke karse
1 lille gul peberfrugt i tynde
strimler

Tilberedning

1. Anret de pillede, skivede kartofler på salatbladene.
2. Blend pickles og vand jævnt og rør kvarken i.
3. Tilsæt halvdelen af karsen.
4. Brug resten af karsen + peberfrugten til at pynte med.

Energi
Pr. 100 g: 248 kJ / 59 kcal. · Pr. portion: 1054 kJ / 251 kcal.
Protein: 13 % · Kulhydrat: 83 % · Fedt: 4 % (1 g pr. portion; 1,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂