Hvidkålssalat

(2 portioner)

200 g hvidkål
200 g jordskokker
1 bundt. persille
20 g valnøddekerner
1 stk. grapefrugt- ellerappelsinsaft
citronsaft

Tilberedning

1. Snit hvidkålen i fine strimler.
2. Skrub jordskokkerne grundigt eller skræl dem.
3. Kom dem derefter i koldt vand med citronsaft.
4. Snit jordskokkerne i tynde skiver.
5. Skær grapefrugten ud i fileter fri for kerner og skræl.
6. Hak persillen fint og del valnøddekernerne.
7. Bland hvidkål, jordskokker, grapefrugt, persille og valnødder.

Energi
Pr. 100 g: 317 kJ / 75 kcal. · Pr. portion: 958 kJ / 228 kcal.
Protein: 12 % · Kulhydrat: 57 % · Fedt: 32 % (8 g pr. portion; 2,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂