Fiberbrød

( 2 stk. )

50 gram gær
3 dl mælk
4 dl vand
2 dl kærnemælk
1 spsk mørk farin
2 tsk salt
1 dl sesamfrø
1 dl hirseflager
2 dl hørfrø
1 kg grahamsmel

Tilberedning

1. Opløs gæren i den lunkne mælk.
2. Lun kærnemælk og vand og tilsæt farin, salt, sesamfrø,
hirseflager og hørfrø under omrøring.
3. Hæld grahamsmelet i og bland til en ensartet masse.
4. Fordel dejen i to smurte forme.
5. Lad den hæve tildækket ca. 20 min.
6. Bag dem i forvarmet ovn ved 175 grader ca.1 time og 15 min.
7. Lad brødene køle af i formen, før de tages ud.

Opbevar brødet køligt i en plastpose.
Èn dag i køleskab udtørrer brød lige så meget som 4 dage i et
køkkenskab.

Energi
Pr. 100 g: 1164 kJ / 277 kcal.
Protein: 14 % · Kulhydrat: 74 % · Fedt: 12 % (3,7 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂