(4 personer)
3 mellemstore courgetter, ca. ½ kg
1 spsk salt
250 g ricottaost
1 tsk fintskåret rosmarin
1 æggeblomme
125 g revet ost.
25 g mel
½ dl finthakket dild og persille
Tilberedning
1. Riv courgetterne groft, bland dem med salt og lad dem
trække ½ time.
2. Skyl og tryk courgetterne fri for væde, bland og rør dem
med ricotta, rosmarin, æggeblomme samt parmesan, mel
og krydderurter.
3. Tilsæt ekstra mel, hvis farsen ikke vil binde.
4. Form farsen til frikadeller og bag dem i ovn ved 200 grader
ca. 20 min.
Server grøn salat til.
Energi
Pr. 100 g: 369 kJ / 88 kcal. · Pr. portion: 905 kJ / 215 kcal.
Protein: 39 % · Kulhydrat: 20 % · Fedt: 41 % (10 g pr. portion; 4,11
g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂