Boller 3

(16 stk.)

8 dl vand
50 g gær
1 – 2 tsk salt
200 g hvedeklid
ca. 1 kg hvedemel.

Tilberedning

1. Rør gæren ud i lunkent vand.
2. Tilsæt hvedeklid og salt.
3. Tilsæt hvedemel til dejen kan æltes på bordet.
4. Dejen hæver ca. 30 min.
5. Form dejen til boller. Tilsæt evt mere hvedemel.
6. Bollerne efterhæver ca. 30 min.
7. Pensl bollerne med vand og bag dem ved 225 grader ca. 15
min.
8. Hvis bollerne ikke skal bruges som frokostboller, kan der
tilsættes 1 – 2 spsk. honning under pkt. 1.

Energi
Pr. 100 g: 928 kJ / 221 kcal.
Protein: 13 % · Kulhydrat: 81 % · Fedt: 1,2 g pr. 100 g.

Værdi: 🙂 🙂 🙂