Bønnesalat

(2 personer)

450 g optøede grønne bønner
450 g kikærter, skyllede og
afdryppede
450 g kidney-bønner, skyllede
og afdryppede
1 ½ dl hakket rødløg
¼ dl hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk salt
1 tsk tørret basilikum
1 ¼ dl hvidvinseddike

Tilberedning

1. Afdryp de grønne bønner.
2. Bland dem med de øvrige ingredienser i en beholder med
tætsluttende låg.
3. Sæt den i køleskabet.
4. Spis salaten afkølet i løbet af ugen.

Energi
Pr. 100 g: 668 kJ / 159 kcal. · Pr. portion: 3659 kJ / 871 kcal.
Protein: 21 %. · Kulhydrat: 68 %. · Fedt: 10 % (10 g pr. portion; 1,8
g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂