(4 personer)
1½ l vand
1½ dl havregryn
1 stort løg
1 porre
150 g gulerod
150 g selleri
400 g hakket spinat
salt
Tilberedning
1. Bring vandet i kog, tilsæt havregryn og kog i ca. 10 min.
2. Snit løg og porre og svits dem kort på en tør slip-let pande under omrøring.
3. Skær gulerod og selleri i små tern og bland dem med porrer og løg.
4. Kom blandingen i suppen og lad den koge et par min.
5. Tilsæt spinat, smag suppen til og varm den op.
Energi
Pr. 100 g: 84 kJ / 20 kcal. · Pr. portion: 492 kJ / 117 kcal.
Protein: 18 % · Kulhydrat: 69 % · Fedt: 13 % (2 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂