Pastasalat med soltørrede tomater

(4-6 personer)

400 g pastaskruer
2 forårsløg
50 g soltørrede tomater
500 g hel spinat
3 spsk pinjekerner
citronsaft
1 tsk frisk hakket chili
1 fed presset hvidløg
salt, peber og oregano

Tilberedning

1. Kog pastaen i rigeligt vand, lad den dryppe af i en sigte og køle af.
2. Rens forårsløgene og snit dem fint. Skyl den hele spinat og snit den i strimler. Skær de soltørrede tomater i strimler.
3. Kom den afkølede pasta i en skål og vend forårsløg, soltørret tomat, spinat og pinjekerner heri.
4. Rør en dressing af citronsaft, friskhakket chili, presset hvidløg, salt, peber og oregano.
5. Kom dressingen over pastaen og servér.

Energi
Pr. 100 g: 388 kJ / 92 kcal. · Pr. portion: 782 kJ / 186 kcal.
Protein: 18 % · Kulhydrat: 63 % · Fedt: 19 % (4 g pr. portion; 1,9 g
pr. 100 g). Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂