(2 personer)
250 g broccoli
50 g lyse rosiner
2 fed finthakket hvidløg
25 g pinjekerner
4 spsk hakket persille
salt, peber, evt. cayennepeber
frisk pasta
Tilberedning
1. Pluk broccolien i små buketter og blanchér dem i letsaltet vand i ½ minut sammen med rosinerne. Si vandet fra.
2. Blend hvidløg, pinjekerner og halvdelen af persillen og halvdelen af broccoli-rosinblandingen.
3. Kog pastaen al dente, si vandet fra og vend broccoliblandingen i.
4. Smag til med salt og peber.
5. Drys persillen over og servér med den blendede sauce.
Energi
Pr. 100 g: 574 kJ / 137 kcal. · Pr. portion: 2238 kJ / 533 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 69 % · Fedt: 15 % (8 g pr. portion; 2,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂