(4 personer)
500 g magert hakket oksekød
2 bdt. hakket persille
1 finthakket løg
2 tsk kanel
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 æg
2 dåser hakkede tomater med
løg salt, peber
Tilberedning
1. Lad tomaterne simre 20 – 30 min. under låg.
2. Smag til med salt, peber og hakket persille.
3. Ælt kødet med løg, persille og krydderier.
4. Kom ægget i, og rør til en meget fast fars.
5. Form farsen til valnøddestore boller med en ske, og sæt dem på bagepapir på en plade og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.
Server dem på tomatsovsen med bulgur eller ris og salat til.
Energi
Pr. 100 g: 331 kJ / 79 kcal. · Pr. portion: 1001 kJ / 238 kcal.
Protein: 50 % · Kulhydrat: 16 % · Fedt: 34 % (9 g pr. portion; 3 g pr.
100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂