(4 personer)
1000 g kalkunfilet uden skind
salt, peber
Marinade
2 ½ dl yoghurt naturel
2 fed. hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk koriander
1 tsk spidskommen
2 tsk reven citronskal
Tilberedning
1. Skær kødet i passende stykker og læg det i et ildfast fad.
2. Bland ingredienserne til marinaden og hæld dem over kødet.
3. Lad kalkunen marinere i 4-5 timer eller natten over på et køligt sted.
4. Krydr med salt og peber og stil retten i ovnen ved 200 grader i 45-50 min.
Server retten med en stor portion salat.
Energi
Pr. 100 g: 421 kJ / 100 kcal. · Pr. portion: 1338 kJ / 318 kcal.
Protein: 73 % · Kulhydrat: 5 % · Fedt: 22 % (8 g pr. portion; 2,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂