Italiensk tomatsalat

(4 personer)

1 bundt ruccola salat
4 store (bøf)tomater
16 skiver 10+ danbo ost
1 stort bundt frisk basilikum

Dressing

4 spsk balsamicoeddike
1 finthakket skalotteløg
havsalt, frisk peber fra kværn
1 tsk rørsukker

Tilberedning

  1. Rengør ruccolaen og læg den i en krans på tallerknerne.
  2. Skær tomaterne i skiver, og tryk osten ud i runde skiver med et glas.
  3. Placer tomat og ost rundt inderst i kransen, og pynt med
    basilikum.
  4. Rør i dressingen til salt og sukker er opløst, og hæld den over salaten.

Energi
Pr. 100 g: 240 kJ / 57 kcal. · Pr. portion: 796 kJ / 189 kcal.
Protein: 38 % · Kulhydrat: 30 % · Fedt 32 % (7 g pr. portion; 2,09 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂