Chokolade-banankage

½ moden banan
1 æg
3 tsk fedtfattig mayonaise
¼ dl vand
1 tsk vanille
1 tsk kanel
2 tsk kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk mel
20 g skummetmælkspulver

Tilberedning

1. Mos bananen med en gaffel og bland den med resten af
ingredienserne.
2. Kom dejen i en lille aluform og bag den ved 170g i ca. 55
min.

Tip:
Vælg mindre forme, for ikke at få for meget skorpe. Det nemmeste er at bage f.eks. en firdobbelt portion, da kagen kan fryses ned.

Banan kan erstattes med 60g revet gulerod.

Energi
Pr. 100 g: 704 kJ / 168 kcal. · Pr. kage: 1583 kJ / 377 kcal.
Protein: 26 % · Kulhydrat: 45 % · Fedt: 28 % (12 g pr. kage; 5,2 g pr.
100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂