Bagte figner

(4 personer)

12 friske figner
revet skal og saft af 1 appelsin
4 spsk honning
½ tsk stødt kanel
½ l afdryppet ylette

Tilberedning

1. Skyl fignerne grundigt og skær et dybt kors i hver enkelt, og
sæt dem på en bageplade.
2. Dryp dem med appelsinsaft og honning og drys revet
appelsinskal og kanel over.
3. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 10 minutter og
lad dem køle af.
4. Sæt dem herefter til afkøling i køleskab i mindst 3-4 timer.

Server med ylette.

Energi
Pr. 100 g: 334 kJ / 79 kcal. · Pr. portion: 1047 kJ / 249 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 74 % · Fedt: 11 % (3 g pr. portion; 1 g pr.
100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂