Snacks

(ca. 10 -12 stk.)

3 store kartofler
50 g revet squash
2 tsk soyasauce uden sukker
1 spsk. hakket koriander
2 tsk karry

Tilberedning

1. Kog de skrællede kartofler. Steg den revne squash på en tør slip-let pande.
2. De kogte og afkølede kartofler moses og røres med den stegte squash.
3. Rør soyasauce, koriander og karry i.
4. Tril små runde kugler af dejen, og sæt dem på bagepapir på en bageplade og tryk dem flade.
5. Bag dem i ovnen til de tager farve.
6. Lad dem køle af. Opbevar dem i køleskabet.

Energi
Pr. 100 g: 411 kJ / 98 kcal. · Pr. portion: 96 kJ / 23 kcal.
Protein: 15 % · Kulhydrat: 76 % · Fedt: 9 % (0,2 g pr. portion; 1 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂