Majssuppe 2

(4 personer)

1 løg
1 ½ kg gulerødder
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1½ l. grøntsagsjuice fortyndet med 1l vand
3 dl majskerner
salt
cayennepeber

Tilberedning

1. Hak løget og skær gulerødderne i skiver.
2. Svits dem på en tør slip-let pande under omrøring.
3. Kom grønsagerne og det pressede hvidløgsfed i en gryde med bouillon og 1 laurbærblad.
4. Lad suppen simre til grønsagerne er møre. Fjern laurbærbladet.
5. Afkøl og blend suppen til den er jævn.
6. Kom den tilbage i gryden, tilsæt majsene og varm den igennem.
7. Smag til med salt og peber.

Energi
Pr. 100 g: 134 kJ / 32 kcal. · Pr. portion: 1292 kJ / 308 kcal.
Protein: 10 % · Kulhydrat: 82 % · Fedt: 8 % (3 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂