Kartoffel- og spinatsuppe

(1 person)

3-4 kartofler
1 løg
¼ l grøntsagsboullion
200 g hakket frisk spinat
paprika

Tilberedning

1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern eller skiver og kog dem sammen med løg, lidt paprika og ¼ -½ liter boullion.
2. Når kartoflerne er kogt næsten ud, blendes det hele til encremet konsistens.
3. Varm op igen og tilsæt hakket, frisk spinat og smag til medsalt og peber.

Servèr evt. med croutoner til.

Energi
Pr. 100 g: 164 kJ / 39 kcal. · Pr. portion: 1067 kJ / 254 kcal.
Protein: 18 % · Kulhydrat: 74 % · Fedt: 8 % (2 g pr. portion; 0,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂